Цветното изложение Флора“ няма да е същото без участието набизнеса,

...
Цветното изложение Флора“ няма да е същото без участието набизнеса,
Коментари Харесай

Бургас кани бизнеса да се включи във Флора 2023

Цветното ревю „ Флора “ няма да е същото без присъединяване набизнеса, без конкуренцията сред компании и аранжори, стараещи се да създадат своя ъгъл най-атрактивен. Община Бургас оповестява на всички тях, че към този момент могат да се запишат за новото издание. Игарантира, че още веднъж ще се постарае да провежда нещата по този начин, че да са удовлетворени и те, и компаниите, които излагат и продават своята стока.

Тази година ревюто ще се организира в дните от 28 април до 8 май. Производители и вносители на цветя и растителност, култивиран инвентар и техника, могат да изпращат поръчки и да получат подробна информация на имейл[email protected]и телефон 0882 12 10 01.

Както постоянно, в интервала на ревюто, с изключение на търговски щандове, заредени с пролетни цветя, луковици, дръвчета и екзотични растения, ще бъдат разгърнати и външни изложбени площи, където компаниите участници и флористи от цялата страна ще подредят цветни арт съоръжения и атрактивни аранжировки.

В работната стратегия на събитието към този момент са заложени десетки демонстрации, майсторски класове и презентации.

Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от „ Флора 2023 “, ще се разгласяват от време на време в събитието:

ФЛОРА БУРГАС 2023 - ХХХVIII НАЦИОНАЛНА ИЗЛОЖБА НА ЦВЕТЯ | Facebook
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР