Цвети Пиронкова даде официален старт на модната марка Pironetic с

...
Цвети Пиронкова даде официален старт на модната марка Pironetic с
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова пусна официално своята модна марка Pironetic

Цвети Пиронкова даде формален старт на стилната марка Pironetic с откриването на онлаин платформата на адрес www.pironetic.com. Цвети посвети последните две години на дейна работа по плана за основаване на стилната линия Pironetic, за която загатна през 2016 година, когато игра на Уимбълдън в личен екип от едноименния бранд.

“Имам удоволствието да Ви показва дебютната ни сбирка на Pironetic за дамска спортна и ежедневна мода. Добре пристигнали в света на облеклата Pironetic, основани в Пловдив с доста обич! Пожелавам Ви доста наслада и ентусиазъм от спорта и придвижването с нашия нов бранд”, съобщи в обществените медии Цвети Пиронкова.

“След дълъг интервал на усилена работа, скици, дизаин, материи, цветове и доста отдаденост, екипът ни има мотив да се гордее със срещата, която дадохме на две от огромните ми пристрастености в живота - спорта и модата” - сподели още Цвети Пиронкова.

Модният бранд е ориентиран към дамите с деен метод на живот и въплъщава салдото, която всяка жена търси в живота измежду множеството задължения и времето за спорт. Моделите са въодушевени от спортната кариера на Цвети Пиронкова и желанието и да сътвори облекло, в което от заран до вечер да може да се усеща удобно, свободно и в това време елегантна и стилна. Колекцията ще се продава онлаин на адрес www.pironetic.com.
 Първата сбирка идва с обръщение към дамите да създадат самоуверено първата крачка към придвижването и има за цел да ги стимулира и предизвика към обич към спорта с почерка на елегантния жанр. Посланието звучи в атлетичния дух на спортистката и моли към актуалните дами да не се опасяват да бъдат себе си, да създадат дръзка крачка, даже да сбъркат, да не стопират, а да продължат с взор напред.

Линиите са типичен, само че с забавни и артистични дизаинерски хрумвания, съчетаващи последно потомство софтуерни материи и обичаен памук, приключени с доста внимание към детаилите.

За сбирката Pironetic, цветовете и материите

Колекцията е обособена в две съществени концепции и цветови линии - в цвят и в черно и бяло (Монохромна линия). Двете и лица ясно демонстрират, че моделите са предопределени, както съответно за тренировки, по този начин и в елегантна композиция с дънки и спортни обувки, за въодушевление за разходка в градски изискан или просто в парка или краи морето. Монохромната линия е развита като гръмък дизаин в стила на противостоящата цветова класика черно и бяло.

В цветната линия се открояват обичаните на Цвети Пиронкова пастелни тонове - розова пудра, мента и праскова, излъчващи женственост и деликатност и елегантно допълват изчистения дизаин на моделите. Цветовете мента и праскова носят също асоциация за прохлада и естетика, стоят добре с всички тоналности на кожата и открояват истинските детаили и свободата, която носят нашите модели и кроики. С емблематичния и автентичен авторски брандиран принт в Монохромната линия, основан особено от български дизаинери, е показан и един по- нереален почерк в изписването на новия бранд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР