Цвети на Криско не спира с изкуствените пози и чалъми! Какво

...
Цвети на Криско не спира с изкуствените пози и чалъми!
Какво
Коментари Харесай

Потрес: Цвети на Криско се разчекна!

Цвети на Криско не стопира с изкуствените пози и чалъми!
Какво му става на това момиче, питат се и познати, и почитатели на Цвети на Криско. Екс стюардесата се държи повече от необичайно в последно време, освен това в възходяща градация. Цветелина Петрова, която всички познавахме като красива, само че стилна и много сдържана мацка, през днешния ден ни отвява главите.
 Цвети на Криско
Цвети на Криско крепко преиграва от стойки

И в случай че това не се дължи на отчаяние в любовния живот и нейния Криско, здраве ще му кажем! От известно време насам Цветито не стопира – първо да си трансформира визията, а второ – да я навира непрекъснато в очите на близките.

Петрова неотдавна реши да смени прическата и се накъдри крепко. Признаваме, че й отива, само че не в това е въпросът, а в неистовите й мераци за театралничене и чекнене пред камерите. А след това бълване на къси клипчета или фотоси в нета.

„Ей, разчекна се тая! То джуки, то мусене, то изкуствено театралничене пред камерата. Личи си, че е правено преднамерено, все едно мъж не е видяла горката и си търси обезверено. Не се стопира. Каквото и да приказват с Криско, в каквито и рекламки да се снимат като идеалното фемили, очевидно е, че нещата никак не вървят“, разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР