Цвети на Криско, както е популярна Цветелина Петрова, явно не

...
Цвети на Криско, както е популярна Цветелина Петрова, явно не
Коментари Харесай

Леш: Цвети на Криско напъва за панелистка при Гала, зрителите я размазаха като хлебарка!

Цвети на Криско, както е известна Цветелина Петрова, очевидно не желае да продължава да живее само в сянката на мъжа си. Знаем, че откогато са дружно, тя не е блеснала с нищо друго, с изключение на, че е половинката на рапъра, която му роди две деца.

Бивша стюардеса и танцьорка, Петрова очевидно се е затъжила за внимание, а за какво не и за малко популярност... Тази седмица тя съумя да се намърда при Гала в " На кафе " и реши да се цани за непрекъснат панелист, на мястото на Ромина Андонова. Цветито даже се популяризира в профила си, с цел да може повече хора да я видят и да я харесат, само че се получи противоположен резултат.

Петрова няма опит пред камерите, с изключение на да се фръцка, а говоренето не е мощната й страна. При такава обиграна и очевидно по-интелигентна от нея конкуренция, нещата започнаха да куцат още първоначално. Цветито се опитваше да се прави на истинска и да остроумничи, само че по-добре да беше замълчала и единствено да се усмихва, това го може...

Потребителите са безапелационни, че не става въобще за панелист и даже й съчувстваха по какъв начин ще издържи цяла седмица в предаване и тематики, които очевидно не са за нея.

" Тя и Ромина не е китка, само че при Гала стоеше 100 пъти по-добре от това Цвети ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР