Цветеслава Гълъбова - директор на психиатрична болница болница Св. Иван

...
Цветеслава Гълъбова - директор на психиатрична болница болница Св. Иван
Коментари Харесай

Директор на психиатрична болница: Комуникацията между политиците се нарича инфантилизъм в детската градина

Цветеслава Гълъбова - шеф на психиатрична болница болница " Св. Иван Рилски " разяснява по БТВ по какъв начин един експерт по психологично здраве дефинира държанието на сегашните политици, формиращи бъдещия парламент: 

" Честит професионален празник на всички сътрудници, пожелавам им здраве и сили.  В последните 3 събрания не видях конструктивизъм. Последната предизборна акция беше ужасяваща като липса на каквито и да е послания към елементарните хора. Те се караха, чертаха лнии, окръжности, и видяхме резултата. 

Това, че никой с никого не желае да приказва се назовава инфантилизъм. Трябва да си играя с някого, само че аз не желая, тъй като не ми е приветлив, а в детската градина от 10 до 12 се играе. Така не може да бъде - не виждам в нито една партия да има обществени лица с почтено държание. Убедена съм, че във всяка една партий има такива хора, само че те не бяха извадени напред - с професионализъм и умения за връзка. Останаха единствено втръснали лица, които са посочили какво могат. Те не желаят да се научат да поддържат връзка между тях. Да проумеят, че като се закълнат, те са представители на целия народ, до който не желаят да доближат. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР