Цветен, изпълнен с много настроение и завладяващи емоции се оказа

...
Цветен, изпълнен с много настроение и завладяващи емоции се оказа
Коментари Харесай

Колорит и екшън за Деня на Земята във Варна

Цветен, изпълнен с доста въодушевление и завладяващи страсти се оказа Денят на Земята за варненци и гостите на града. На 22 април мол Варна се трансформира в привлекателен център освен за феновете на адреналина и високите скорости, които се включиха в обичайния Пролетен мото фест, само че и за децата на морската столица, които имаха опция да стигнат до " центъра на Земята “.

Докато откритият паркинг на търговско-развлекателния център бе огласян от плача на  мощните мотори, свистящите гуми на стънтърите от групировка " Екстрийм Атак Тийм “ и музиката на метъл групата " Мистър Хард “, в централното предверие имаше занятия в необикновена класна стая. От петък до неделя голям глобус – смален модел на земното кълбо, посрещаше възпитаници, които под формата на игри и занимателни викторини към и в самия глобус научиха нови и забавни обстоятелства за Земята.

В централното предверие бяха подредени и част от рисунките, които повече от 500 деца изпратиха за състезанието " Моята планета “, проведен от комерсиалния център в партньорство с Община Варна. Експертното жури, което прави оценка творбите на дребните художници, ще разгласи имената на спечелилите на 25 април.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР