Цветелина Михайлова има 25-годишен опит в застрахователната сфера – продажби,

...
Цветелина Михайлова има 25-годишен опит в застрахователната сфера – продажби,
Коментари Харесай

Цветелина Михайлова, изпълнителен директор на „Застрахователна компания Аксиом“ АД

Цветелина Михайлова има 25-годишен опит в застрахователната сфера – продажби, маркетинг и бизнес развиване. Професионалната ѝ кариера стартира през 1997 година в ЗПАД „ Булстрад “, през годините заема разнообразни управителни длъжности в ХДИ „ Застраховане “, „ Токуда Здравно обезпечаване “ и „ България Иншурънс “. Магистър е по осигурителен мениджмънт от УНСС и обезпечаване и обезпечаване от ВУЗФ, София.

Споделя, че да бъдеш жена водач в застраховането в днешно време е извънредно виновна задача, изпълнена с ежедневни провокации и сложни за решение проблеми. Тя работи интензивно за реализацията на разнообразни планове, свързани с създаването на новаторски застрахователни артикули и афилиейт стратегии, възстановяване на цифровите решения и услуги, отговарящи на потребителските потребности.

Застрахователна компания „ Аксиом “ АД оперира на застрахователния пазар в областта на здравното и общото обезпечаване от 1997 година Компанията дава необятен набор застрахователни артикули и услуги по всички линии бизнес в общото обезпечаване за корпоративни и самостоятелни клиенти – здравни застраховки, имуществени, акцидент, отговорности, гаранции, застраховки за пътешестване и др.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР