Цветелина Бориславова най-изненадващо се появи в курорта Пампорово с травма

...
Цветелина Бориславова най-изненадващо се появи в курорта Пампорово с травма
Коментари Харесай

Цветелина Бориславова шашна със синьо под окото

Цветелина Бориславова най-изненадващо се появи в курорта Пампорово с контузия на лицето. Една от най-богатите дами в България, която е притежател на Пампорово АД може да бъде забелязана в курорта по време на дейния ски сезон.

Кадри от височайшата аудиенция на Бориславова плъзнаха във Facebook. А от тях можем да забележим, че банкерката има доста пострадване под окото вдясно. Но от къде е контузията за хората остава тайнственост.

Нищо чудно да е от някакъв случай, станал инцидентно или пък от някакъв нищожен здравословен проблем или  от разкрасителна процедура. Бориславова е известна с това, че постоянно си прави пластични корекции и поддържа лицето си с новаторски козметични процедури.

При всички случаи някогашната на Борисов би могла да прикрие дефекта си по-плътен  грим, само че излиза наяве, че не се тормози да се появи с несъвършенството си измежду претъпкания с хора курорт.

На фотото другояче суетната дама театралничи с небрежна прическа -  с прибрана на опашка с шнола коса. И отново се е върнала от ярко русото към кафявата гама цвят на косата. И както постоянно демонстрира елегантна визия, съобразена със зимната конюнктура – състезателен костюм по тялото и от горната страна тъмна грейка.

Елегантната Цветелина от 10 г не е мръднала нито грам от тежестта си. Което поддържа с деен спорт.

Автор: Ретро

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР