Цветът на очите ни е един от отличителните белези. Той

...
Цветът на очите ни е един от отличителните белези. Той
Коментари Харесай

Как цветът на очите влияе върху характера на човек

Цветът на очите ни е един от отличителните белези. Той освен акцентира чертите на лицето ни, само че и може да влияе на усещанията на близките за нас. Оказва се, че той може също по този начин да ни разкрие забавни детайлности за характера на човек.

От антични времена очите се считат за „ Огледало на душата “, пишат от jenata.blitz.bg. Цветът им е естествена линия, която може да повлия на характера и държанието на човек. Цветът на ириса може да каже ужасно доста за един човек и да разкрие по какъв начин се държи той във връзка и какъв тъкмо е характерът му. В идващите редове ще ви разкрием какво се крие зад всеки цвят. Носите по едно и също време златни и сребърни декорации? След като узнаете какъв брой рисково е това, повече в никакъв случай няма да го извършите

Зелени очи
Зеленооките хора са доста спокойни и надеждни. Те са твърди и уверено, само че избират да заобикалят споровете. Притежателите на такива очи просто ненавиждат кавгите. Те се оправят добре във връзка и са моногамни. Решили, че харесват някого, те ще му бъдат правилни.

Пъстри очи
Решителни и волеви хора, които освен желаят и се целят високо, само че и имат капацитет да осъществят желанията си. Имат голяма сила и мощ. Те съумяват да минават през всевъзможни компликации.

Сиви очи
Тези хора просто излъчват съблазън. Те са смели и безгрижни и се втурват с лекост в най-невероятни завършения. Не се тормозят да поемат комплицирани провокации и много постоянно излизат спечелили от обстановката. Единственият им минус е безумната ревнивост.

Сини очи
Самодостатъчни, трезвомислещо хора, които са привикнали да получават това, което желаят. Гледат право към задачата и не се отклоняват от пътя към нея, каквото и да им коства. Единственият минус на тези хора, че имат безумна ревнивост.

Кафяви очи
Собствениците на такива очи се радват на огромен триумф измежду противоположния пол. Това са доста буйни натури, които от време на време даже прекаляват с емоционалността си. Именно този им див манталитет може да се окаже проблем от време на време, освен за тях, само че и за половинките им.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР