Цветът на кафето е нюанс на кафяво с по-дълбоки нотки,

...
Цветът на кафето е нюанс на кафяво с по-дълбоки нотки,
Коментари Харесай

Цвят кафе: най-популярният нюанс тази зима. Как да го носите?

Цветът на кафето е колорит на кафяво с по-дълбоки нотки, който принадлежи към топлите тонове на хроматичния кръг. И макар че е многофункционален, има някои печеливши комбинации, в които наподобява необикновено. 

Дрехите в цвят кафе могат да заменят черни, сиви и бели тоалети, които се смятат за универсални, и да станат основата на есенния и зимния дрешник, пише Vogue.

Може да се внедри във всевъзможни изображения, които единствено ще се възползват от него. Този цвят основава въздържан, изискан и доста блестящ външен тип.

Въпреки че този колорит постоянно се свързва с горест и еднообразност, той има способността да предава успокоение: съгласно авторитетната английска компания за прогнозиране на трендове WGSN, цветът Intense Rust също ще бъде един от най-популярните цветове през 2025 година

„ Този ​​интензивен, топъл колорит е транссезонно кафяво, което провокира чувство за непоклатимост. Със своя първокласен и успокоителен темперамент, Intense Rust припомня за земя и почва и е изпълнен с топлота и текстура “, споделят откривателите.

Ето четири метода да оформите най-добре тоалетите си в модерния колорит на кафето.
Общ вид
Този колорит е съвършен за основаване на монохромен външен тип. По-добре е да изберете разнообразни нюанси на кафе и да употребявате облекла от разнообразни материали.
 Киара Ферагни Киара Ферагни Снимка: Instagram chiaraferragni
Най-добре е, както направи стилният блогър Chiara Ferragni, да изберете мека плетена рокля и дъждобран или палто от по-тежка материя. Можете да добавите към визията си чорапогащник в цвят кафе.
Кафе и черно
Няма по-добър метод от това да носите два разнородни цвята дружно.
 Кая Гербер Кая Гербер Снимка: Getty Images
Отново смесвайте и комбинирайте разнообразни текстури и пробвайте да комбинирате топли цветни рокли с черни връхни облекла или противоположното.
Кафе и бежово
Кафето и бежовото се допълват идеално.
 Меган Фокс Меган Фокс Снимка: Getty Images
Опитайте мрачен топъл колорит на кафе и ярко бежов цвят. Ще получите доста топъл и комфортен тип.
Кафе и бяло
Друг безпристрастен цвят - бялото, идеално се съчетава с нюанса на кафето. Анна Уинтър, известна фешън блогърка, е почитател на този отбор.
  Анна Уинтър
Въпреки че бялото не се смята доста елементарно за добър цвят за зимата, тъй като се замърсява бързо, въпреки всичко пробвайте тази композиция, създавайки изискани и забавни облици.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР