Цветът червено вино и меденокафявите нюанси са най-точният избор за

...
Цветът червено вино и меденокафявите нюанси са най-точният избор за
Коментари Харесай

Обем и цветове за актуална прическа

Цветът алено вино и меденокафявите нюанси са най-точният избор за смяна във визията. Косата е от значително значение за цялостния образ, по тази причина е добре да се погрижим да кореспондира с настоящите трендове в региона. С тях ни среща коафьорът Георги Петков .

Важно е всяка смяна в цвета да бъде съобразена с цвета на кожата. Хитовият колорит алено вино има своите разновидности, измежду които да намерим най-подходящият за нас. Разбира се, най-добре е да доверим този избор на експерт.

 Снимка 334066

Заклетите брюнетки, които не са подготвени на коренна смяна, само че желаят да са в крайник с модата, могат да заложат на мрачно винено или боровинково с нюанс на главния си цвят. Така ще реализиран резултат на по-лъскава и забележителна коса. Дамите със приблизително тъмни и кестеняви коси могат да избират в гамата от наситено винено до шоколадово с червеникав нюанс .

Почитателките на омбрето могат умерено да запазят обичаната си визия, само че да я разнообразят с мрачен корен във винен колорит и медено или леко розовеещо по дължините.

 Снимка 334064

Розовото и сивото русо не престават да са шлагер, както и всички пастелни руси цветове. Блондинките са най-привилегировани откъм опция за опити и могат постоянно да тестват нови нюанси, до момента в който намерят най-точния за себе си.

Разбира се, значимо е и косата да е витална и подхранена , с цел да наподобява цветът още по-бляскав. За задачата може да прибегнем и до една дребна ловкост - едрите талази .

 Снимка 334068

Чертата и дългото каре са най-актуалните форми в косите. Дългите се подстригват на лек триъгълник доникъде на гърба. Друг вид е малко по-дълга с къса предница вид " long fringe " (дълги ресни).

 Снимка 334069

Косата може да се стилизира права или леко начупена . Актуално е и да бъде вълниста с прави краища. Обемът е водеща наклонност. Но освен в корените или в краищата, а по цялата дължина. За да се реализира, се употребяват повече текстуриращи артикули.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР