Цветанов: Евроизборите ще бъдат тест за ГЕРБ преди местния вотЕвропейските

...
Цветанов: Евроизборите ще бъдат тест за ГЕРБ преди местния вотЕвропейските
Коментари Харесай

Цветанов: Евроизборите ще бъдат тест за ГЕРБ преди местния вот

Цветанов: Евроизборите ще бъдат тест за ГЕРБ преди локалния избор
Европейските избори следващата година ще бъдат политически тест за ГЕРБ преди локалния избор по-късно през 2019 година Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред 700 членове и симпатизанти на ГЕРБ-София. Всички те изгледаха спектакъла „ Царицата на Чардаша “ в Националния музикален спектакъл „ Стефан Македонски “.

„ Очертава се 2019 година да бъде основна. На изборите за членове на Европейския парламент през май би трябвало да подкрепим претендентите на ГЕРБ за евродепутати, нашето европейско политическо семейство ЕНП, както и водещия претендент на ЕНП за ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер “, уточни Цветан Цветанов пред препълнената зала на музикалния спектакъл, оповестява Нова тв.

Той добави, че през есента на същата година следва и локален избор, който също няма да бъде лек. „ Към кмета Йорданка Фандъкова в последно време се изляха доста тежки и безпринципни нападки. Ето за какво ние всички би трябвало да застанем твърдо зад нея и зад забележимите резултати от работата й “, сподели още заместник-председателят на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР