Цветанка Ризова успя да провокира госта си Христо Иванов, председател

...
Цветанка Ризова успя да провокира госта си Христо Иванов, председател
Коментари Харесай

Цирк в bTV: Цветанка Ризова вбеси Христо Иванов, той лъсна с култова изцепка

Цветанка Ризова съумя да предизвика госта си Христо Иванов, ръководител на „ Демократична България “, с въпрос за мазното турско кафе, което е пил в скута на Делян Пеевски и какво в действителност е целял в последна сметка с държанието си.

Първоначално демократът упрекна Мария Габриел, че е разрушила доверието в себе си, откакто е дала попълнена директория на Радев.

„ Документът на ГЕРБ звучи като бракоразводна тъжба за „ Съдебен спор “. Това е най-голямата партия и нито един политически мотив нямаше в този документ, с който ни отхвърлят спор за втория мандат “, сподели Иванов.

По думите му и ГЕРБ са прекалявали с претенции по време на договарянията.

„ Важното е дали желаеме да сме виновни или си търсим мотив да се врътнем. Има едно просто предписание, до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Не сме желали изрично да сменим Калин Стоянов. Все отново е имало първична сделка. Искахме да се върнем към истинската формула. Г-жа Габриел го предложи това, само че без съглашение “, издаде той.

Според него държанието на Габриел е било извънредно недобросъвестно.

„ Ние от малкия екран научихме, че те ще дават конференция, даже не сме се карали. Научихме от малкия екран, че те ще дават конференция. Абсурд! Абсурд! “, сподели Иванов.

„ Можехме да извадим листата им с министри и да им кажем, че са прекалили. Не го направихме “, акцентира юристът.

По думите му макар всички провокации ПП-ДБ не са прекъснали процеса на договарянията.

Тогава водещата на „ Лице в лице “ реши още малко да предизвика събеседника си, който към този момент очевидно беше вдигнал градусите на напрежението:

„ Няма да употребявам терминологията за кафето и анатомията, само че се сподели, че вие сте искали избори, нали по този начин “, запита го Цветанка Ризова, а това очевидно доизнерви Иванов, който стартира да се върти на мястото си, да гледа в страни и да се пипа по врата.

Юристът стартира да приказва за себе си в трето лице:

„ Христо Иванов искаше да няма първа брачна нощ и котки в чували. Ако на някого това не му харесва, това си е негова отговорност, тъй като тогава страната отива на избори “, сподели Иванов.

„ Трябва да можем да вършим разлика сред нещата, които са основни и са национални цели и нещата, които са плод на страст. Битовия аспект на нещата е най-вкусен за медиите, по отношение на имена и така нататък Трябва въпреки всичко да се прави разлика сред това и националния интерес. Ние искахме страната да излезе от блатото, в което е затънала “, съобщи той.

По думите му в този момент ще желае от гласоподавателите си да му дадат силата да може да прави промени.

„ Не може ГЕРБ да пращат страната на избори, тъй като не сме се разбрали за един министър. Явно има различен проблем и той е в дълбочина и това са регулаторите и правосъдната власт “, приключи той.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР