Цветанка Ризова ще става булка - само след около седмица

...
Цветанка Ризова ще става булка - само след около седмица
Коментари Харесай

Цветанка Ризова сияе преди сватбата: Срещнах мъжа на живота си!

Цветанка Ризова ще става младоженка - единствено след към седмица водещата от Би Ти Ви ще каже „ да ” на новия мъж до себе си, припомня HotArena.

Журналистката сияе в обятията на 11 години по-младия от нея доктор Веселин Йолов и двамата са в трескава подготовка за втората им женитба, която ще е точно на Гергьовден, 6-и май, писа „ Уикенд “.

Макар че през юли ще навърши преклонната за булка възраст от 53 години, прочувствената брюнетка въобще не робувала на предубеждения. Ризова упорствала да съблюдава традициите и да каже „ да ” на анестезиолога Веселин Йолов в снежнобяла рокля с дълъг шлейф. Влюбената като ученичка тв звезда има към този момент една женитба зад тила си , която не била чак толкоз блестяща. Когато била студентка, тя се омъжила за младежката си обич Анатоли . Сватбата била семпла и в доста стеснен кръг – тогава и двамата били небогати и млади. Затова Ризова считала да изживее пълноценно тръпката да се види в булченска рокля на лъскава гала. 

Както през вчерашния ден писахме - младоженците са резервирали за сватбеното празненство най-луксозния столичен хотел „ Маринела ”. Венчавката е в една от най-тържествените зали и на нея са поканени към 100 индивида. За да е във форма за събитието, суетната Цветанка се подложила на драконова диета и свалила към 10 кг. 

Водецата нямала самообладание да мине под венчило за амбициозния доктор Йолов, който е зам.-началник на клиниката по анестезиология и интензивно лекуване към Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи.

Зад гърба си и двамата младоженци имат по един брак . Още преди да се залюби с журналистката, доктор Йолов разтрогнал брака си със своя колежка, с която има 10-годишна дъщеря . Миналата година водещата на „ Лице в лице ” постави завършек на 20-годишния си брак с предприемача Анатоли Георгиев. Според осведомени, решението за бракоразвод било взето от Цветанка, която не останала за дълго сама след раздялата им. От 4 години синът им Георги живеел независимо в Англия , където учел в влиятелен лицей.

Веселин е мъжа на живота ми. Той ми върна вярата в любовта. Нашата връзка се случи в по-осмислена възраст, когато всеки от нас е професионално осъществен и знае какво желае от живота ”, сбита е за бъдещия си брачен партньор Цветанка Ризова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР