Цветана Пиронкова използва хубавото време тези дни, за да излезе

...
Цветана Пиронкова използва хубавото време тези дни, за да излезе
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова показа сина си

Цветана Пиронкова употребява хубавото време тези дни, с цел да излезе на разходка със сина си Александър. Полуфиналистката от Уимбълдън 2010 показа за пръв път кадър, на който участва и наследникът ѝ. Тя обаче продължава ревностно до го крие от непознати погледи и сподели единствено количката му. Докато мъникът спи добродушно, Цвети си почива с книга в ръце.

Тенисистката дълго пазеше в загадка бременността си, само че в края на март мъникът се появи на бял свят и тя удостовери новината в обществените мрежи:

"Щастлива съм да споделя с вас, че през миналата нощ (б.р. Александър се роди на 28 март), на бял свят се появи нашето малко момче! Изминали са единствено няколко часа от появяването му, а към този момент целия ни свят наподобява по-различен. Голямо благополучие е! ", написа тогава 30-годишната тенисистка.

Пиронкова получи травма в средата на предходната година. Тя прекъсна участията си по шампионати, само че към Коледа стана ясно, че контузията не е единствената причина за дългата ѝ пауза.

Пловдивчанката е омъжена за някогашния футболист на Локомотив (Пловдив) Михаил Мирчев. Двамата подвигнаха обилна женитба през 2016 година в столичен хотел.

Източник: Спортал
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР