Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Филип Буков, Дарин Ангелов

...
Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Филип Буков, Дарин Ангелов
Коментари Харесай

Спектакълът „за любовта…“ утре вечер под открито небе във Варна

Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Филип Буков, Дарин Ангелов и Николаос Цитиридис приказват за любовта под намерено небе във Варна в Летен спектакъл на 4 август от 20.30 часа.

Спектакълът „ за любовта… “, трансформирал се в театрално събитие на 2023 година, ще се придвижи в летния спектакъл във Варна, където на фона на морето и приказна музика изпълнена онлайн, феновете ще могат се насладят на международните текстове на Яна Борисова и съзвездие от български артисти: Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Дарин Ангелов, Филип Буков, Боряна Братоева, Христо Петков, Даниел Върбанов, Петър Антонов, Тодор Дърлянов и НощнитеРицари.

Със специфичното присъединяване на Николаос Цитиридис
Спектакълът „ за любовта… “ среща текстовете на изключителната Яна Борисова - носителка на четири награди ИКАР и две три награди АСКЕЕР за драматургичен текст и живото осъществяване на музиката на маестро Милен Кукошаров - притежател на премия АСКЕЕР 2023, които ще накарат феновете да преживеят страсти, които не са изпитвали до този миг.

Един удивително комичен и покъртително прям диалог за щастието, вълнението, ревността, копнежите и всичко, което в никакъв случай не посмяваме да изричаме, само че ужасно доста ни вълнува. И всичко това на фона на приказна музика, под намерено небе в компанията на морето.

„ за любовта… “ е неповторимо театрално-музикално прекарване, което ще събира на една сцена разнообразни артисти с разнообразни тълкования на познати и чисто нови текстове на еднакъв създател. Всяко зрелище е безусловно неповторимо и вълнуващонепознато. И всякога е… за първи път. “
„ Благодарение на „ за любовта… “ всички можем да отворим сетивата си за това голямо прочувствено море наречено любов…или влюбване. Моята огромна пристрастеност, моята огромна тематика като създател, която аз постоянно ще последвам, а тя постоянно ще ми следва. Любовта е обвързвана с оцеляването, с вдъхновението от живеенето, с дишането, с насладата, и с концепцията за благополучие. Тя е сериозна работа и не е за всеки. Това е може би единствената безпогрешна формула до момента, която е спасявала човечеството. Огромна буря с размери и мощ без аналог. Която единствена трансформира хората в богове и противоположното! И както сподели един мой доста безценен човек: Никой не може да се изложи, когато става дума за обич. “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР