Цветан Василев трябва да бъде предаден на България, заяви председателят

...
Цветан Василев трябва да бъде предаден на България, заяви председателят
Коментари Харесай

Сръбски опозиционер: Цветан Василев трябва да бъде предаден на България

Цветан Василев би трябвало да бъде предаден на България, съобщи ръководителят на опозиционното Движение на свободните жители Сергей Трифунович, представен от Танюг, написа Novini.bg.

Трифунович сподели, че ръководещите пречат на сръбското правораздаване да съобщи Василев, който по думите му, " въпреки в Сърбия да е показан като избавител, е довел до банкрут Сръбската фабрика за стъкло ".

Той уточни, че Василев е дарил пари на Фондацията на /съпругата на предходния президент Томислав Николич/ Драгица Николич и запита купил ли си е с това леговище в Сърбия.

Трифунович подсети, че във връзка със случая българската прокуратура е изпратила писма до европейските институции и до Висшия съд в Белград и е поискала от ръководителя на Европейския парламент Давид-Мария Сасоли и ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен да създадат оценка на готовността на Сърбия, като претендент за участие в Европейски Съюз, да ползва правилата на господство на закона.

Вчера някогашният сръбски министър председател и водач на Нова партия Зоран Живкович съобщи, че Цветан Василев финансира партията на сръбския президент Александър Вучич и политическата групировка на външния министър Ивица Дачич.

Той прикани Вучич, " който дава отговор за всичко в света и Вселената ", неотложно да отговори на настояването на правосъдните управляващи за изгонване и на жалбите от района. Според Живкович поради сходни случаи евроинтеграцията на Сърбия остава противоречива.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да прод
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР