Цветан Василев и Васил Божков си партнират с честни политици

...
Цветан Василев и Васил Божков си партнират с честни политици
Коментари Харесай

Сийка Милева: Ще поддържаме прозрачност чрез осигуряване на адекватна информвираност

Цветан Василев и Васил Божков си партнират с ”честни ” политици и ”свободни ” публицисти. Вярвам, че всеки български жител ще направи осведоменият си избор и ще избере на чия страна да застане. Заявяваме, че и отсега нататък ще поддържаме бистрота посредством обезпечаване на съответна информвираност на обществото.
Това разгласи представителят на прокуратурата Сийка Милева. Ето какво още сподели тя:

Продължението на тези офанзиви следва. Следващата стъпка е посочена от лица, привлечени към наказателна отговорност - да бъде унищожена прокуратурата, с цел да си запазят присвоените средства. Наблюдаващи прокурори от профилирана прокуратура издават позволение. То ще разреши в идващите часове на българската общност да станат притежание доказателства за опити на обвинени лица за проведена престъпност. Безпрецедентни опити. Българската прокуратура ще направи това с оглед отредената и от Конституцията на страната роля на страж на публичния интерес. Ще бъде оповестено известие за формирано следствие по гл. 1 от Наказателен кодекс. ще си отговорите на въпроса преплитат ли се ползи на лица с власт, пари и политическо въздействие. Ще станете очевидци на това по какъв начин обвинени си партнират с публицисти, политици, с цел да защитят откраднатото от българския народ. Всеки български жител да си отговори на въпроса - това ли желае.

Всичко се финансира с откраднати от тях стотици милиони и милиарди левове. Прокуратурата поддържа правото на всички да изразят с мирни средства възгледите си за по добър живот. правото на цивилен митинги е измежду правилата на демокрациите. Наясно сме, че прокуратурата, като част от правосъдната власт, е дебитор на обществото в обезпечаване на възприятие за правдивост, което е мъчно през последните 30 години. Това е водещ приоритет на основния прокурор Иван Гешев. На лице са доказателства по какъв начин употребявайки справедливите претенции на по огромната част на протестиращите жители обвинени лица употребяват митингите с цел да попречат на работата на прокуратурата и да предотвратят изправянето им пред самостоятелен съд на база доказателства.

Последните седмици сме очевидци по какъв начин всички тези лица поставят усилието да попречат на това, а и да унищожат независимостта на проверяващите органи в опит да запазят заграбеното от народа. Предоставените доказателства ясно ще покажат по какъв начин представители на проведена престъпност, настоящи политици и някои публицисти работят в синхрон против правосъдната система.

Прокуратурата ще продължи до дъно битката за правдивост. Няма да се откажем и да оставим да бъдем сплашени. От тук нататък отговор дължат другите управляващи. Ние ще свършим своята работа като проверяваме настоящи ръководещи, членове на държавното управление и уличени в закононарушения представители на администрацията на президента. Законодателят е този, който да сътвори съответно законодателство за битка с проведената престъпност. Чакаме и отговор от президента - по какъв начин концепцията му за прокурорски рекет кореспондира с доказателствата, които са към този момент притежание за връзките. Прокуратурата е твърдо решена да не слага никой над закона.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР