Цветан Цветанов ще продължи да работи за парламента, но като

...
Цветан Цветанов ще продължи да работи за парламента, но като
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще продължи да работи за парламента

Цветан Цветанов ще продължи да работи за Народното събрание, само че като нещатен помощник на ГЕРБ, оповестява bTV.

Цветанов, който подаде оставка от всички постове в Народно събрание преди по-малко от две седмици, към този момент попада като помощник на политическа партия ГЕРБ.

В графата, в която би трябвало да се впише област, в която ще сътрудничи, е написана позицията му в партията.

Както е известно, преди дни Цветанов подаде оставка като ръководител на парламентарната група на ГЕРБ и напусна депутатското си място след разразилия се скандал с жилището му с персонален асансьор в столичния квартал " Изток ".

Цветанов към този момент стартира обиколките си из страната, които са част от предизборната акция на ГЕРБ за евровота на 26 май.

" От непрекъснатите си обиколки в страната се убедих, че жителите и представителите на бизнеса желаят да има устойчиво държавно ръководство, тъй като то е гаранция и за добра бизнес среда. Обратно - едни предварителни избори и служебно държавно управление носят доста незнайни ", съобщи пред публицисти в Силистра зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ прикани да се постави завършек на компроматната война, която политическите съперници на ГЕРБ поведоха.

" Стига с тази ненавист и предпочитание да опетниш съперника си. Нека вместо за компромати - насочим публичния и политическия разговор към европейските избори. Нека водим спор всъщност - политическите партии да сблъскаме своите възгледи и оферти. Може би точно неналичието на опция кара нашите политически съперници да бъдат толкоз нападателни и единствено да разрушават доверието към държавните институции ", уточни той.
Апартаментите на власттаБорисов: Очаквам оставки и от другите, а не да ни гледат сеираСофиянски: Сега се издигат партизаните, ГЕРБ и Българска социалистическа партия са " двете бекапета " Симеонов за инспекцията на КПКОНПИ: Клевети, за които към този момент има осъдени
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР