Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането

...
Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането
Коментари Харесай

Волен Сидеров гневен: Не Борисов, а Цветанов е основният двигател за прокарване на Истанбулската конвенция! Това е скандално!

„ Цветан Цветанов е главният мотор, който движи и постанова приемането на скандалната Истанбуслка спогодба. Не министър председателят Борисов, тъй като той е наясно с настроенията на хората. Цветанов е индивидът, който в Парламента и отвън него упорства и влияе да се придвижи Истанбулската спогодба в България, а медиите са инструментът му. Трябва да е ясно на всички българи, че той тика и постанова утвърждението и приемането й в Народното събрание ”. Това съобщи водачът на „ Атака ” Волен Сидеров в студиото на „ Неделник ” по Телевизия „ Алфа ”. „ Ако някой събори държавното управление, това ще бъде Цветан Цветанов, поради този метод и метод, по който се пробва да прокарва неща, които не се харесват и не се одобряват от българския народ. Той също по този начин се пробва да въздейства и на съдружния ми сътрудник Валери Симеонов, с който се чуват по няколко пъти на ден”, разяснява още водачът на АТАКА Волен Сидеров в неделното предаване по Телевизия „ Алфа.



В предаването той повтори тезата от присъединяване си в Българска национална телевизия, че в случай че НФСБ поддържа Истанбулската спогодба, Сидеров ще отдръпна депутати от ПГ на „ Обединени патриоти” и ще подаде оставка като ръководител на групата.Ако има депутати, които не са в пленарната зала, с цел да гласоподават срещу, а по-късно не изоставен групата, аз ще се отдръпва, добави Сидеров.

Сидеров разяснява и скорошната полемика по тематиката за комунизма в учебниците по история. „ Цветанов беше довел специалисти от Нов Български университет в Министерството на образованието, които да изясняват, какъв брой заплашителен и поразителен бил социализмът у нас, като самият той е артикул на този режим. И по този метод тези „ експерти” да наложат тезата си на министъра на образованието Красимир Вълчев. Тук въпросът е за какво ръководителят на ПГ на ГЕРБ не е довел специалисти от Българската академия на науките или от Софийския универститет?”, попита в умозаключение Волен Сидеров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР