Цветан Соколов ще опита да спечели третата си шампионска титла

...
Цветан Соколов ще опита да спечели третата си шампионска титла
Коментари Харесай

Цветан Соколов и "Лубе" в битка №3 за титлата в Италия

Цветан Соколов ще опита да завоюва третата си шампионска купа на Апенините, само че реализирането на тази фантазия минава през победа над най-тежкия вероятен конкурент - " дяволската обсада " - тимът на " Перуджа ", освен това в неговия дом.

Снимка: legavolley.it Тази вечер от 21:30 по RING и онлайн на Voyo.bg е двубой №3 сред първенеца и " Лубе Чивитанова ", където българинът свети с изявите си. Тимът, достигнал първи до три триумфа, ще бъде волейболен първенец на Италия.


Двата тима размениха по една победа във финалния плейоф, само че към момента може да се каже, че преимуществото е за " Перуджа ", защото за играчите на Лоренцо Бернарди е задоволително да печелят в своята зала " Пала Бартон ".
Снимка: legavolley.it
В последната среща " дяволската обсада " беше надиграна от " Лубе ", с което очакванията на гостите в днешния конфликт, че кралят можем да бъде свален от трона, се усилиха.

Крепостта на " Пала Бартон " обаче наподобява сложна за завладяване, имайки поради, че екипа на първенците носят някои от най-големите имена в международния волейбол - Вилфредо Леон, Александър Атанасиевич и Филипо Ланца. Затова и " червено-черните " са фаворизирани да защитят трофея си от предходната година.
Снимка: legavolley.it
" Чивитанова " потвърди, че не просто може да се опълчи на първенеца, само че може и да го победи. За да вземе шампионския скалп, тимът на Фердинандо Де Джорджи ще е нужно да удари " дяволската обсада " в нейния митичен дом.

Соколов имаше съществена заслуга за спечелването на 2 от геймовете при триумфа с 3:1, с което даде вяра на почитателите на " Лубе ", че отборът може в последна сметка да победи.
Снимка: legavolley.it
За да влезе в историята, българският диагонал ще би трябвало да поведе своите съотборници в тежкото посещение на " Перуджа " и да донесе Скудетото в Чивитанова.

Ще успее ли Цветан Соколов да направи втората и предпоследна крачка по пътя към купата или първенеца ще поведе с 2:1 в серията?

Отговорът - единствено в каналите на bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР