Цветан Соколов обяви, че спира да играе за националния отбор

...
Цветан Соколов обяви, че спира да играе за националния отбор
Коментари Харесай

Цветан Соколов се оттегли от националния тим по волейбол

Цветан Соколов разгласи, че стопира да играе за националния тим на България по волейбол. Той го разгласи след завръщането на, където нашите не съумяха да вземат визи за Париж 2024.

„ Това беше последният шампионат за мен в националния тим. Няма какво повече да прибавя, тъй като го одобрявам прочувствено. Наистина беше огромно наслаждение и чест да нося и пазя цветовете на България. Благодаря за всички страсти, които ми даде този народен тим, за целия път, който извървях с него, само че мисля, че към този момент би трябвало да кажа „ край “. Има други момчета, за които е време да поемат по своя път. Бях в националния тим 17 години, мисля, че е изцяло задоволително “, сподели 33-годишният Цветан Соколов.

„ Трудно е отказването от националния тим. Аз към този момент от година-две си го мисля това нещо. Тялото ми към този момент не устоя на това натоварване. Отделно не съм това, което мога да бъда. Винаги се старая да давам максимума, обаче след тежък сезон пристигам и някаква травма ме стопира да дам всичко, което мога, на националния тим. Този сезон се стараех да бъда на 100% “, добави той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР