Цветан Ралчовски е новият народен представител от Врачанско, научи BulNews.

...
Цветан Ралчовски е новият народен представител от Врачанско, научи BulNews.
Коментари Харесай

Изненадващо! Вижте кой е новият депутат от Врачанско

Цветан Ралчовски е новият депутат от Врачанско, научи BulNews.
С писмо от 5 септември в Централната изборна комисия е получено решение на Народното събрание от 4 септември, с което са прекъснати пълномощията на Иван Киров Генов като депутат от Шести избирателен регион – Врачански, повдигнат от листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за БЪЛГАРИЯ “ в 44-то Народно заседание.
Централната изборна комисия следва да разгласи за депутат идващия в листата, поради предварителното преустановяване пълномощията на Генов. След осъществена инспекция на лист А и лист Б по многомандатни изборни региони е открито, че идващият претендент в листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за БЪЛГАРИЯ “ е Цветан Минков Ралчовски.
Предвид това ЦИК афишира Цветан Ралчовски за депутат в 44-то Народно заседание от листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за БЪЛГАРИЯ “ от Шести избирателен регион – Врачански. Предстои решението да се обнародва в „ Държавен вестник “.
Влизането на Ралчовски в Народното събрание е ненапълно изненадващо, защото се очакваше овакантеното място да бъде заето от Анастас Попдимитров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР