Цвета Караянчева, председател на Народното събрание, ще подаде оставка в

...
Цвета Караянчева, председател на Народното събрание, ще подаде оставка в
Коментари Харесай

Караянчева подава оставка, иска оставката и на Борисов. Оргазми

Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание, ще подаде оставка в понеделник. Тя е наскърбена и тежко засегната от думите, с които я назовава министър председателят Бойко Борисов в изминал в ютуб запис преди дни. А те са, че е „ елементарна кърджалийска п..ка “. В парламентарна република, каквато е България по конституция, сходна подигравка не може да бъде подмината, споделила си горко Караянчева.
Нещо повече, тя щяла изиска Борисов също да подаде оставка. Така е морално, заслужено и ще е образец за това, какви политици не трябва да ръководят страна, па била тя и България, рекла си още през сълзи тя.

Това било през нощта.

Такаааа… Като се събудила на сутринта обляна в пот, Цвета се погледнала в огледалото, подскочила уплашено от гледката, плюла си в пазвата и изхлипала: Мо’е съм елементарна кърджалийска п..ка, но не съм толкова тъпа да депозирам оставка и да изпусна келепира! Мерцедесче от НСО, шофьорче мамино сладко, власт, теманета, кабинет, дарове, софри и кючеци, командировчици в чужбина, мазна заплатка и премийки… И кой ма курдиса на този пост? Бойко! Тъпа кърджалийска п..ка, но портрета ми ще е до Петко Каравелов, Петко Славейков, Стефан Стамболов, Захари Стоянов, Драган Цанков… Кой е тъп в този момент, а?

Посресала се, поизмила си очите, блъснала едно гримче да скрие следите от снощните сълзи и айде в мерцедесчето с шофьорчето-бонбон – да го схруска кака…

Цвета Караянчева няма потребност от Фройд. Но за любознателните ще напомним туй-онуй от учения. Нищо не се случва инцидентно, нито в действителния живот, нито в сънищата, - споделя Зигмунд. В основата на всеки наш сън стои несъблюдение на някакво предпочитание от деня. Просто всеки се пробва и поставя изпитание да живее по избрани правила, да извършва избрани правила. Не всички правила обаче ни харесват, само че се усещаме длъжни да ги изпълняваме, с цел да се впишем в обществото и да не бъдем отритнати. Това е повода, когато сънуваме в главата ни да нахлуват тези стремежи, които са се породили денем, само че които по едни или други аргументи не са ни харесали и не сме имали сили да осъществим. И защото не всяко предпочитание може да бъде изразено безусловно – някои мечти могат мощно да разконцентрират и объркат човек.

Дали Цвета има способността да се обърква, осъзнавайки парадокса, в който е нещо по непозната воля, е сложна задача даже за Фройд. Но оставка от нея няма да забележим. Тя е щастлива „ елементарна кърджалийска п..ка “, седнала на един от трите трона в страната. За нея това е невиждан успех и даже тя осъзнава, че подобен факт може да убие даже Кафка или Камю... Давате ли си сметка какъв брой оргазми претърпява всеки ден единствено при мисълта, че това е действително? А е самата реалност - нека Бог ни елементарни...

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР