Цвекло и мед при кисти и миома на матката. Лечението

...
Цвекло и мед при кисти и миома на матката. Лечението
Коментари Харесай

Цвекло и мед при кисти и миома на матката. Рецепта

Цвекло и мед при кисти и миома на матката. Лечението продължава 4 дни

Това е следващата изповед на жена, която е съумяла да се отърве от гинекологичните проблеми сама. Рецептата се споделя във всички обществени мрежи, само че първо дано се срещнем с аргументите за миомите.

Миомата на матката се среща основно при дами на възраст над 30-40 години, само че от време на време има образци за дами, които се разболяват в по-ранна възраст.

Причини за появяването на миоми
Причините не са изцяло известни. Това, което е знае се, че естрогенът (хормонът на яйчниците) подтиква растежа на миомата, само че не е причина. Миомите са мощно изразени по време на бременност.

По принцип всички тумори (и миомите) се появяват, когато има смяна в контролния механизъм, който контролира растежа и развиването на клетките.

Мнението на специалистите е, че генетичната разновидност в стволовите кафези е съществена причина за появяването на тумори. Всички миоми в началото се локализират в мускула на маточната стена.

Миомата на матката е незлокачествен израстък. Миомата се образува от съединителната и мускулна тъкан на матката, вследствие на полово излъчени хормонални нарушавания, кюретаж, инфектиране и зараза.

Симптоми болежка и кървене дисфункция на близките органи заради растежа на тумора тежка и продължителна менструация локализирана болежка в долната част на корема и гърба

Продължителната болежка алармира за бърз напредък на тумора. В противоположен случай растежът на миомата е доста муден развой.

Клиничната диагноза не постоянно е допустима в ранните стадии на формиране на тумора.

За диагностика се употребяват ултразвукови, рентгенографски и ендоскопски проучвания. Съвременната медицина организира лекуването на миомите посредством хирургични медицински способи.

Някои лекари обаче считат, че най-радикалният и най-ефективен способ е – хистеректомията. Съвременните способи за лекуване на миомите могат доста да понижат размера на миомата и да разрешат на дамите да продължат живота си. Съществуват и доста естествени средства за лекуване на миомите.

Един от тях е и тази рецепта, която е най-споделяната в обществените мрежи през последните месеци.

Необходими съставки:
500 мл. сок от цвекло
200 гр. мед

Приготвяне:
Изцедете сок от цвекло и по-късно го смесете с меда. Разделете получения сок на три равни порции: Една чаша се изпива половин час след закуска, втората чаша се пие по време на обяд, а третата чаша се пие след вечеря.

Лечението продължава 4 дни, след което ще забележите доста усъвършенстване.

Вижте още: Молитва за справяне с проблемите и възстановяване на живота

Забележка: Ако имате миома, консултирайте се с вашия доктор, преди да употребявате различен способ на лекуване!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР