Цуни се оказа от ония мъже, които трудно могат да

...
Цуни се оказа от ония мъже, които трудно могат да
Коментари Харесай

Цуни бетер селска клюкарка! Ето как сплетничи зад гърба на жените в къщата!

Цуни се оказа от ония мъже, които мъчно могат да бъдат свързани с мъжкото държание. Откакто Александра Богданска го номинира, че я следи с очи и я численост и това не й е прелестно, милионерският наследник реши да й мъсти. По типично женски и безочлив метод.

Вместо да застане очи в очи с нея и да й изясни, че бърка, той потегли по кюшетата да клюкари по неин адрес. На съвсем всички изясни, че знае толкоз доста неща за нея, че ще я срине. Обаче не бил подобен човек. И както не е подобен човек – на един подметна едно, на различен друго и се опита да я смачка тайно зад тила.

„Ходи с един мой другар и по едно и също време с италианеца. Менка ги през три дни“, сподели на едни. „Сваля ме във Facebook, дефинира ми срещи по телефона, излизали сме заедно“, съобщи на други.

„Благоевградската принцеса“ непрестанно тъче на два стана, че и на три“, подшушна на Сашка Васева.

А като разбра, че двамата с Дани Петканов още веднъж се влюбват, го приклещи на люлките  и му описа по какъв начин негов другар отпътувал за Банско, взел ключа за жилището му и прекарал няколко нощи с Богданска. След която тя изхвърчала при италианеца.

Дани изглеждаше повече от засегнат. Той изиска обяснени от Алекс и тя му отговори, че не познава Цуни, не са се срещали в никакъв случай, с изключение на в един магазин, в който се сблъскали инцидентно, не са излизали на кафе или заведение дружно и само са си писали няколко пъти в нета напълно неангажиращо.  Земеделецът пробвал да я смъква, само че тя не поддала.

Нещо повече, на сутринта Алекс застана очи в очи с Цуни и го попита по кое време са били дружно, по кое време го е сваляла и какво знае за нея. 40-годишният ерген изясни, че Дани е чул неправилно и в никакъв случай се са се виждали в действителност.

Разконспирирането на лъжите му  не го стресна ни минимум.

След като се окопити, той още веднъж обсеби Сашка и Джулиана и им сподели, че следи към 40 известни хубавици в България, пази компромати в тефтерчето си и може да опише страшни пикантерии за всички тях.

Дори за Мегз, която пазел на фотография по какъв начин се „лезнела“. Никой не разбра думата, само че всички поклатиха укорително глави към следващата му жертва – дизайнерката от Раковски.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР