ЦСКА загуби с 0:3 от Нефтохимик 2010 (Бургас) срещата от

...
ЦСКА загуби с 0:3 от Нефтохимик 2010 (Бургас) срещата от
Коментари Харесай

Александър Попов: Трябва да извадим много сериозни поуки за следващия мач

ЦСКА загуби с 0:3 от Нефтохимик 2010 (Бургас) срещата от шестия кръг на Суперлигата. Ето на какво отдава загубата треньорът на ЦСКА Александър Попов.

„ Играхме неприятно и загубихме съвсем без никаква опозиция. Разбира се, повода ще бъде по-дълбоко оценена. Уж бяхме подготвени. Искахме да дойдем тук и да премерим сили с един от любимците. Проблемът беше, че в първия гейм играхме равностойно и в един миг няколко неточности ни прекършиха. Една съдийска неправилност, няколко наши безспорни неумения на лесни обстановки и руслото на мача потегли по различен метод. Играчите на Нефтохимик започнаха по-лесно да рискуват, ние малко наляхме олово в краката, по-трудно ни се получаваха нещата.

Несигурността властваше в нашия тим. Не е прелестно. Трябва да извадим доста съществени поучения за идващия мач и за идващите мачове с този съперник, който в редиците си има опитни състезатели и положителни млади състезатели. Трябва да излезем с друга конфигурация и това, което сме упражнявали да се получава по-адекватно.”, разяснява пред „ Диема Спорт” Александър Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР