ЦСКА загуби с 0:1 от Зоря (Луганск) в София в

...
ЦСКА загуби с 0:1 от Зоря (Луганск) в София в
Коментари Харесай

ЦСКА показа две лица и загуби от "Зоря" в София

ЦСКА загуби с 0:1 от " Зоря " (Луганск) в София в мач от Лигата на конференциите. Червените играха добре и сътвориха положения преди почивката, само че изиграха едва второ полувреме и позволиха второ проваляне в група C. В края на дуела футболистите на ЦСКА три пъти имаха искания за дузпи. Тибо Вион беше изпъден с пряк червен картон в продължението.

ЦСКА стартира мача по-добре. Греъм Кери опита удар, само че не уцели вратата. В шестата минута Яник Вилдсхут получи опция и стреля, само че вратарят Дмитро Мацапура избави. При последвалия корнер Георги Йомов опитва изстрел, само че над вратата. Кайседо имаше още един късмет, само че Мацапура още веднъж се оправи. ЦСКА контролираше мача и рядко даваше опция на противника си да нападна. В 40-ата минута Томас Лам засече с глава центриране от корнер, само че не уцели вратата. Максим Имерков блокира удар на Йомов малко по-късно.

В началото на второто полувреме Серхий Булеца от " Зоря " стреля от директен свободен удар, само че топката мина около вратата. В 57-ата минута ЦСКА остана без Греъм Кери, който получи травма и беше сменен от Федерико Варела. " Зоря " стартира да играе по-добре след почивката и атакуваше по-често. В 63-ата минута Шахаб Захеди стреля от директен свободен удар, само че вратарят на ЦСКА Густаво Бусато избави.

Само две минути по-късно " Зоря " поведе. Алахар Саядманеш се разписа с диагонален удар. ЦСКА опита да реагира, само че мъчно организираше положителни офанзиви. Карло Мухар опита удар в 75-ата минута, само че Мацапура избави. В 84-ата минута ЦСКА имаше пртенции за дузпа за нарушаване против Йоан Баи, само че такава не беше отсъдена. При последвалия ъглов удар алените желаеха дузпи още два пъти поради за игра с ръка, само че сигнал още веднъж не последва. В продължението на мача Тибо Вион беше изпъден с пряк червен картон за жестоко нарушаване.

В другия мач от групата " Бодьо/Глимт " разгроми с 6:1 " Рома " като хазаин и нанесе най-голямото проваляне в кариерата на Жозе Моуриньо. За първи път тим на португалеца позволява шест гола в един мач.

В групата " Бодьо/Глимт " води със седем точки, " Рома " е на второ място с шест, Зоря е с четири, а ЦСКА е на последна позиция с една точка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР