ЦСКА вече е постигнал споразумение с нападателя, който ще трябва

...
ЦСКА вече е постигнал споразумение с нападателя, който ще трябва
Коментари Харесай

ЦСКА намери заместник на Кайседо, праща трима в дубъла

ЦСКА към този момент е постигнал съглашение с нападателя, който ще би трябвало да замести Жорди Кайседо. В последните дни от „ Армията “ са провели интензивни договаряния със стрелец, който тази седмица ще дойде в София, с цел да подпише своя контракт с клуба.

Всички елементи сред двете страни са конкретизирани и парафирането на договора е единствено условност. Червените сигурно ще показват футболиста преди първия мач за сезона в неделя против Арда.

По непотвърдена информация той е южноамериканец. Нападателят е утвърден от новия треньор Саша Илич. Сърбинът е изявил предпочитание играчът оптимално скоро да се причисли към състава, с цел да навлезе във форма за значимите мачове в Европа

Тримата чужденци, от които ЦСКА желае да се отърве, отхвърлят да разтрогнат договорите си. Става дума за Яник Вилдсхут, Йоан Баи и Федерико Варела. Желанието на триото е да получи заплатите си до края на своите договори.

За наставление и те са пратени да упражняват с дубъла на " алените " под управлението на Стамен Белчев. Вилдсхут и Варела са се появили на заниманието, само че са били безапелационни, че си желаят парите и няма да създадат отстъпка.

Баи от своя страна въобще не се е прибрал в София. Голямата част от чужденците на ЦСКА използваха почивните дни, с цел да се приберат по родните си места. Въпреки неявяването на френското крило, той не може да бъде уволнен дисциплинарно толкоз елементарно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР