ЦСКА U19 загуби от връстниците си от Левски с 0:3

...
ЦСКА U19 загуби от връстниците си от Левски с 0:3
Коментари Харесай

ЦСКА U19 загуби дербито, продължава да води еднолично в класирането

ЦСКА U19 загуби от връстниците си от Левски с 0:3 в мач от 15-ия кръг на елитната юношеска група до 19 година, игран въз основата в Панчарево.

Това бе едвам второ проваляне за възпитаниците на Добромир Митов от началото на сезона, като „армейците“ не престават да водят еднолично на върха на класирането пред Черно море и Славия.

ЦСКА стартира мощно и още в първите минути можеше да открие – Чорбаджийски напредна отляво, пусна към Спиров, който продължи към Цветанов, само че ударът на гения попадна тъкмо в ръцете на вратаря на гостите.

Добрата игра на „червените“ продължи и малко по-късно Мартин Сотиров като по знамение се размина с гола – капитанът на „армейците“ бе оставен непокрит на далечната греда след центиране от корнер отдясно, само че не съумя да засече топката добре и я прати настрана.

В средата на първата част Георги Чорбаджийски се пребори със противник, навлезе в наказателното поле и шутира с десния крайник, само че вратарят Загоров някак съумя да избие и още веднъж избави вратата си от попадение.

Гостите също погледнаха към вратата на Георги Гергинов и Антон Иванов опитва да изненада „червения“ пазач, само че не откри задачата. В 37-ата минута „сините“ ненадейно откриха резултата, откакто Васил Димитров се възползва от неизбита топка при осъществяване на ъглов удар и от близко направи 1:0 за гостите.

В самия завършек на първото полувреме Тодоров повиши на 2:0 след контраофанзива, а след почивката Марков оформи крайното 3:0 от дузпа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР