ЦСКА U14 победи с 3:1 Берое като гост в Стара

...
ЦСКА U14 победи с 3:1 Берое като гост в Стара
Коментари Харесай

ЦСКА победи Берое за Купата на БФС


ЦСКА U14 победи с 3:1 Берое като посетител в Стара Загора в първи мач от 1/4 финалната фаза за Купа на БФС. Головете за " алените " означиха Васил Каймаканов и Илия Димитров на два пъти.

Ето какво написа в уеб страницата на клуба:

" Младите армейци стартираха мача, контролирайки играта и последователно откриха превес над противниковия тим. Момчетата създадодоха серия от съществени положения в наказателното поле на Берое още в първите 10 минути от срещата. Този напън докара до корнер в 13-та минута, след чието осъществяване Васил Каймаканов бе най-съобразителен от всички и осъществя първия гол в срещата. След гола, играчите на ЦСКА продължиха да нападат и в 25-тата минута единствено шансът попречи на това, резултатът да бъде повишен, когато Антон Толев изведе чудесно Илия Димитров, който изпревари вратаря и насочи изстрел в гредата. До края на полувремето ЦСКА продължи да управлява играта, създавайки рискови обстановки за гол, които не се трансфораха в гол.

Второто полувреме стартира по метода, по който приключи първото, и още в началните 10 минути след почивката бяха основани нови обстановки за гол. Васил Каймаканов напредна по десния фланг, елиминирайки няколко противникови състезатели, насочи центриране в наказателното поле, където Илия Димитров изстреля топката от воле, само че тя срещна главата на бранител на домакините. Малко по-късно, играчите на Берое проведоха контраофанзива през фланга, след която последва единоборство в наказателното поле на ЦСКА, което бе отсъдено в интерес на домакините. Дузпата бе вкарана и резултатът подравнен. Това стичане на дуела, не пречупи младите армейци, които дадоха отговор с нов напън по посока вратата на домакините. В средата на втората част бяха основани още рискови положения за гол и Илия Димитров оползотвори едно от тях реализирайки, с цел да изведе ЦСКА още веднъж напред в резултата. 5 минути преди края на срещата Димитров вкара втория си гол в мача, възползвайки се от чудесно центриране на Божидар Петров от левия фланг.

Така бе завършен и крайният резултат 3:1 в интерес на ЦСКА от първата среща сред двата тима. Мачът реванш ще се организира на 5-ти април в София ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР