ЦСКА срази Хебър (Пазарджик) с 4-1 в мач от 14-я

...
ЦСКА срази Хебър (Пазарджик) с 4-1 в мач от 14-я
Коментари Харесай

ЦСКА разгроми Хебър за победа номер 200 при Ганчев във всички турнири

ЦСКА съкруши Хебър (Пазарджик) с 4-1 в мач от 14-я кръг на еfbet лига. Дюкенс откри резултата за алените в 32-та минута, а в 54-та още веднъж означи. Брайън Морено се разписа на два пъти в 61-та и в 72-та минута. Това е 200 триумф за тима във всички шампионати при ръководството на Гриша Ганчев.

Домакините стартираха по-силно в мача. И в първите минути Маурисио Гарсес центрира към Джонатан Линдсет, само че той не съумя да насочи първокласен изстрел и стражът на Хебър умерено улови топката.
 Снимка 591243
Източник:

Първата опция за гостите бе основана от Георги Търтов. Крилото пое пас отдясно и опитва да преодолее стража на домакините, който в началото мазета топката и за негов шанс нямаше неприятелски състезател, с цел да я засече.

ЦСКА откри резултата в 32-та минута. Фрапантна неточност позволи стражът Хадим Ндиае. Той не работи рационално с топката, изритвайки я нескопосано напред и кълбото попадна Марселино, който го отклони към Дюкенс Назон, с цел да може нападателят да порази вратата на гостите.

Малко преди края на полувремето се разигра дискусионна обстановка. ЦСКА означи, само че попадението бе противоречиво анулирано след дълъг обзор на ВАР. Джонатан Линдсет лиши топката от съперников футболист и я подаде на Шагоян, реализирайки за 2:0. Породиха се подозрения дали норвежецът е направил нарушаване, което накара реферът да изчака инспекцията да завърши. Той бе известен, че фаул има и респективно голът не бе приет.

През втората част " алените " удвоиха преднината си в 54-та минута. Дюкенс Назон овладя кълбото малко преди границата на наказателното поле и с акуратен удар остави стража на гостите без никакви шансове.
 Снимка 591242
Източник:

Домакините дефинитивно взеха решение мача в 61-та минута, когато Лазар Туфегджич лиши топката и я подаде на Браян Морено, с цел да се разпише.

Отново Брайън Морено повиши задатъка на " алените ". Той получи подаване в наказателното поле и с компактен удар съумя да означи второто си попадение в срещата.

В 78-та минута Алехандро Гарсия получи пряк червен картон и остави тима си с човек по-малко.

Непосредствено преди края на срещата Брадли Де Нойер се измъкна от опеката на бранителите на Хебър и реши да насочи мощен изстрел, който обаче бе доста неакуратен. До края на мача не последва нищо по-интересно и ЦСКА подпечата своята победа.
 ЦСКА - Хебър 4:0 ( Развой по минути) онлайн
ЦСКА - Хебър 4:0 ( Развой по минути)

Двубоят е от 19:15 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР