ЦСКА - София стартира европейското си участие по кошмарен начин.

...
ЦСКА - София стартира европейското си участие по кошмарен начин.
Коментари Харесай

Грешки в защита драстично намалиха шансовете на ЦСКА - София в Европа

ЦСКА - София започва европейското си присъединяване по призрачен метод. " Червените " позволиха загуба с 0:2 от Сепси на " Армията " след две груби неточности в отбрана. Това беше най-малкото, с което тимът на Саша Илич можеше да се размине, защото румънците сътвориха куп положения пред вратата на Густаво Бусато.

Именно стражът на ЦСКА - София носи виновността за втория гол, откакто подцени обстановка пред наказателното поле и топката му бе отнета. Роланд Варга (80`) се възползва от тази неточност и се разписа. В 68-ата минута пък Мено Кох работи неразчетено, а Николае Паун не чакаше втора покана.

" Червените " почитатели сътвориха страхотна атмосфера по трибуните. 12 000 поддържаха обичания си тим, който обаче ги разочарова и направи по този начин, че класирането за идната фаза от конкуренцията да наподобява съвсем невероятно.

Реваншът в Румъния е след седмица, а спечелилият от тази двойка евентуално ще се изправи против казахстанския Актобе, който разруши Торпедо (Кутаиси) с 4:1 като посетител.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР