ЦСКА - София ще стартира лятната си селекция както и

...
ЦСКА - София ще стартира лятната си селекция както и
Коментари Харесай

“Червените” искат чех за заместник на контузения Де Нойер

ЦСКА - София ще започва лятната си селекция както и през предходната година - с търсенето на ляв бек. Тимът още веднъж има проблеми на този пост, откакто стана ясно, че Брадли де Нойер е навън до зимата. Нидерландецът, който бе оправдан, откакто известно време бе в недружелюбност, ще се оперира в Испания. Причината е, че е скъсал връзки. 
 Потвърди се неприятната вест за футболист на ЦСКА - София Потвърди се неприятната вест за футболист на ЦСКА - София
Той получи сериозната контузия при успеха с 4:0 над Хебър в Пазарджик. Нидерландецът влезе като запаса, само че стъпи изкривено отвън терена. Защитникът направи опит да продължи, само че се оказа, че това няма по какъв начин да стане. Първоначално се смяташе, че Де Нойер има разтежение, само че след това се разбра, че нещата са надалеч по-сериозни. 

Така още веднъж на дневен ред изниква Матей Ханушек. Левият бек бе трансферна цел на “червените ” през зимата, само че тогава избра да отиде в Турция, където бе пратен чартърен в Анкарагюджю. Иначе е благосъстоятелност на Спарта (Прага). 29-годишният защитник обаче записа едвам 6 мача за столичани, в чиито редици е и Али Соу. Преди няколко месеца чехът отхвърли опцията да продължи кариерата си у нас, само че в този момент два ли ще откаже. 
 ЦСКА - София се е разминал с нов ляв бек ЦСКА - София се е разминал с нов ляв бек
Лошото за ЦСКА - София обаче е, че освен губи сериозен състезател, само че и пари. Интерес към Де Нойер имаше от ЧФР Клуж. А в този момент на “Армията ” ще би трябвало да търсят футболист на неговия пост, тъй като другите възможности са Тибо Вион и Галин Минков. 

“Мач Телеграф ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР