ЦСКА - София ще разтрогне с Лазар Туфегджич през зимата.

...
ЦСКА - София ще разтрогне с Лазар Туфегджич през зимата.
Коментари Харесай

ЦСКА гони сърбин през зимата

ЦСКА - София ще разтрогне с Лазар Туфегджич през зимата. 26-годишният сръбски нападателен халф е със статут на запаса на " Армията ". Нещо повече - след възобновяване на Браян Морено за полузащитника доста мъчно ще се намира място в групата, пише  " Тема спорт ".

От началото на сезона сърбинът е употребен единствено 4 пъти, като непроменяемо се появяваше на терена от аварийна пейка. Той вкара 1 гол за равенството 1:1 със Славия на " Армията ". ЦСКА - София искаше да скъса контракта му още през лятото. Тогава играчът бе отписан от към този момент някогашния ментор Саша Илич. Двете страни обаче по този начин и не стигнаха до съглашение за разлъка по взаимно единодушие. Такава ще се търси след края на есенния полусезон.

С прекратяването на договора на Туфегджич ЦСКА - София ще освободи и квота за състезател отвън Европейския съюз. Заради надвишената численост на такива футболисти (б.р. - по петима може да бъдат в групата), " алените " ще преотстъпят и бека Сейни Санянг. Гамбийският национал има 7 мача в efbet Лига досега, като в 5 е бил титуляр.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР