ЦСКА-София ще направи последен опит да привлече халфа на Реймс

...
ЦСКА-София ще направи последен опит да привлече халфа на Реймс
Коментари Харесай

ЦСКА-София с последен опит да вземе Камара

ЦСКА-София ще направи финален опит да притегли халфа на Реймс Хасан Камара. " Червените " имат интерес към футболиста и го наблюдават в последните два месеца, като първоначално прехвърлянето пропадна или най-малко се отсрочи във времето.

Дефанзивният полузащитник е апетитен за заместител на Кристиян Малинов, към който има сериозен интерес от чужбина, написа " Меридиан Мач ". Националът може да замине скоро по образеца на Антон Недялков, който бе притеглен от ФК Далас.
Hassane Kamara et la récente victoire de Reims contre le RC Lens https://t.co/Nv860zAI07 pic.twitter.com/DkaalgFWzr
— SeulementLens.fr (@SeulementLensfr) December 3, 2017 Хасан Камара е благосъстоятелност на Реймс, а през предишния сезон е играл чартърен в Кретей, който е в трета дивизия на Франция. Футболистът е младеж на Тулуза, а е играл още и в Шатору.

Камара е 23-годишен и трансферната му цена се прави оценка на 300 000 евро от профилирания уебсайт transfermarkt. Ако ЦСКА-София не успее да притегли гамбиеца, който има френски паспорт в този момент, ще направи всичко допустимо да го вземем през лятото. Камара получи първата си повиквателна за националния тим на Гамбия през март 2017 година.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР