ЦСКА-София ще играе контрола със Струмска слава на 25 януари,

...
ЦСКА-София ще играе контрола със Струмска слава на 25 януари,
Коментари Харесай

Червените уредиха контрола със Струмска слава

ЦСКА-София ще играе контрола със Струмска популярност на 25 януари, оповестиха от втородивизионния клуб. Проверката ще се състои в София, а на по-късен стадий ще се дефинира дали ще се играе на " Армията ", или въз основата в Панчарево.

Така " алените " към този момент имат три уговорени спаринга на българска земя, като с изключение на Славата ще срещнат елитния Ботев (Враца) на 2 февруари и водача във Втора лига Локомотив (София) на 5 или 6 февруари - все в столицата. Първият формален дуел на отбора ще е на 13-и със Славия на " Овча купел ". Предвид обстоятелството, че към момента няма удостоверение за местоположението на втория зимен лагер, то всички тези инспекции демонстрират, че " алените " ще си останат в България.
Същевременно към момента не е явен противникът за последната контрола на отбора от подготвителния интервал в Алания. Спарингът би трябвало да се изиграе на следващия ден, само че " алените " към момента договарят и не са оповестили името на съперника си. Уточнява се и началният час на инспекцията.

Досега ЦСКА-София записа победа над дублиращия състав на турския Аланияспор (4:0) и нулево тъждество с полския Стал (Миелец). Отборът се прибира от Турция в понеделник, след което футболистите ще имат един ден отмора.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР