ЦСКА-София се раздели с Диего Фабрини, когото привлече в началото

...
ЦСКА-София се раздели с Диего Фабрини, когото привлече в началото
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" може да спечели от трансферен провал

" ЦСКА-София " се раздели с Диего Фабрини, който притегли при започване на юли с упованията да се наложи като плеймейкър на тима. Това обаче не стана и след разочароващо показване в 11 мача (5 за състезание и 6 в квалификациите за Лига Европа) договорът на италианеца бе преустановен по взаимно единодушие в сряда вечерта и през вчерашния ден по обяд той подписа с " Динамо " (Букурещ).

Фабрини самичък е изискал да напусне " ЦСКА-София ", защото е счел, че животът в Румъния е по-подходящ за фамилията му, а и той самият не се е чувствал доста добре.

" Беше прелестно преживяване, с добър тим. Разбирах се добре със съотборниците си, нямах проблеми. Причината да се върна в Румъния беше по-лична, по този начин да се каже. Като човек мисля за комфорта си - моя и на моето семейство. Нямах проблеми с акомодацията в ЦСКА, просто не бях благополучен на 100% ", разяснява италианецът при представянето си в " Динамо ". Според румънската организация " Диги спорт "  той ще получава към 10 000 евро месечно в клуба от Букурещ, което е два пъти по-малко от заплатата му в България. " ЦСКА-София " обаче има късмет въпреки всичко да завоюва нещо от италианеца, защото сделката е за " стабилен % " при бъдеща продажба.

" Динамо " бе клубът, който съвсем контракти Фабрини през лятото, само че тогава " ЦСКА-София " постави огромни старания, с цел да се пребори за подписа му.

Това е вторият състезател на " ЦСКА-София ", който минава в румънски тим в границите на тази седмица. Във вторник вечерта някогашният капитан Божидар Чорбаджийски подписа с другия огромен клуб от Букурещ - ФКСБ (б.р. - бившия  " Стяуа " ). Там той ще играе чартърен до края на декември, за което българският тим ще получи 50 000 евро. След това ФКСБ може да го откупи за 450 000 евро. " Чорбаджийски е добър футболист, само че той си има някои недостатъци, естествено. Оптималният вариант беше да го вземем чартърен, а по-късно да активираме клаузата за откупуване ", разяснява мениджърът на клуба Нарцис Радукан. Той разкри, че персонално притежателят на клуба Джиджи Бекали е настоял за привличането на Чорбаджийски. Някои румънски издания обаче стартират версията, че притежателят на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев е направил жест към защитника заради приноса му към клуба, откакто е станало ясно, че няма да се разчита на него този сезон.

 

БИЛЕТИ

Билетите за дербито от VIII кръг на Ефбет лига " ЦСКА-София " - " Левски " на 1 септември към този момент са в продажба в мрежата на " Бест тикетс ", в това число бензиностанции OMV, магазини " Офис 1 ", касата на " Арена Армеец " и други Феновете на символичните домакини ще бъдат в браншове А (билети по 15 лева.) и Г (10 лева.), а на " Левски " - в Б (10 лева.) и В (15 лева.). Мачът е счетен като високорисков и в деня на мача пропуски няма да се продават, само че могат да се купуват онлайн и да бъдат разпечатани.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР