ЦСКА-София се опитва да привлече в състава си бразилския нападател

...
ЦСКА-София се опитва да привлече в състава си бразилския нападател
Коментари Харесай

ЦСКА-София с оферта за бразилски нападател

ЦСКА-София се пробва да притегли в състава си бразилския нападател Велисол, оповестява локалното издание " Rede Coxa ". " Червените " са отправили публична оферта към Коритиба, който държи правата на играча. От " Българска войска " са предложили замяна на футболисти, само че от бразилския клуб не са приели тази оферта и са поискали за нападателя да бъде платена трансферна сума.

Преговорите сред двата клуба се чака да продължат в идващите дни, само че на този стадий е мъчно да се предвижда дали ще се стигне до компромис и дали Велисол ще дойде в ЦСКА-София.

Wellissol pode deixar o Coritiba. Existe interesse do CSKA Sófia. Os Búlgaros chegaram a oferecer um atleta mas como a janela fechou, não houve avanço. A saída de Pastana também atrasou a negociação, que segue entre empresário e Palaipe. O Coxa espera uma compensação financeira.
— Rede Coxa (@redecoxa)
22-годишният бразилец има контракт с Коритиба до май 2021 година, тъй че цената му не би трябвало да е изключително висока, като се счита, че той коства към 400 хиляди евро. От началото на годината Велисол е изиграл 13 мача, в които е вкарал 1 гол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР