ЦСКА-София реши да нанесе удар по трансферните планове на конкурента

...
ЦСКА-София реши да нанесе удар по трансферните планове на конкурента
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" измъкна трансферна цел на "Левски"

" ЦСКА-София " реши да нанесе удар по трансферните проекти на съперника " Левски ". Клубът на Гриша Ганчев изненадващо взе преднина при договарянията с някогашния италиански национал Диего Фабрини, откакто се считаше, че той е несъмнено първо попълнение на " Герена ". 28-годишният плеймейкър през вчерашния ден потегли от Румъния, където през миналия сезон игра за " Ботошани ".

Вместо да се причисли към " Левски " обаче той дойде на медицински прегледи и финални договаряния с " ЦСКА-София ", като прехвърлянето му ще бъде разгласен най-късно през днешния ден. Към Фабрини имаше мощен интерес и това е обяснимо, поради солидната му визитка. Той е играл за " Емполи ", " Удинезе ", " Сиена ", британските " Уотфорд ", " Милуол ",  " Бирмингам " и  " Мидълзбро ", испанския " Овиедо " и др. 

Той в началото имал сделка да укрепи " Динамо " (Букурещ), откъдето му предложили 8000 евро заплата. Според румънското издание " Телекомспор ", Фабрини се отметнал от думата си малко преди да подпише, тъй като пристигнала оферта от " Левски " за двойно по-висока заплата. А в този момент, по неофициални данни, от " ЦСКА-София " са му предложили над 20 000 евро месечно.

" Не е прав да постъпва по този начин. Когато преговаряш с някакви хора, поискаш от тях да ти изготвят контракт с мечтаните от теб клаузи и те ти го пратят за автограф, ти не можеш да обърнеш тил в последния миг и да не го подпишеш... Не ми харесва, че бяхме употребявани, с цел да направи надали не търг за себе си за по-висока заплата ", възмути се треньорът на " Динамо " Мирча Редник.

Преди да разгласи прехвърлянето на Фабрини, от " ЦСКА-София " показаха различен нов чужденец - руския халф Денис Давидов (24 г.), който подписа договор за 3 години. Той е младеж на " Спартак " (Москва), като е играл там за първия отбор 44 мача и печели купата и купата на Русия. Преотстъпван е на чешкия " Млада Болеслав " и латвийския " Спартакс " (Юрмала), а за последно е бил в съветския втородивизионен " Нижни Новгород ".

Преди Давидов " ЦСКА-София " притегли и шотландския нападател Тони Уот от " Сейнт Джонстън ". " Нямам самообладание за идната глава от моята история. Много съм въодушевен, желая към този момент да започваме ", разгласи той в " Туитър ", откакто бе разгласен прехвърлянето му. 

Междувременно стана ясно, че трима от играчите на " ЦСКА-София " ще се включат със забавяне в общите тренировки през лятната подготовка, защото лекуват травми. Това са капитанът Николай Бодуров, дебютантът в националния тим Иван Турицов и бразилецът Евандро. Те би трябвало да са подготвени за лагера в Австрия (20 юни - 4 юли).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР