ЦСКА-София публикува извадка от интервюто на Гриша Ганчев, дадено след

...
ЦСКА-София публикува извадка от интервюто на Гриша Ганчев, дадено след
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Ще станем шампиони по честния начин. Без да пробиваме играчи и отбори

ЦСКА-София разгласява извадка от изявлението на Гриша Ганчев, обещано след въпроси, зададани на боса на страницата на клуба във фейсбук. Цялото ще бъде показано в сряда.

" Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба същински и не го обичат единствено поради това, че би трябвало да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля си, че в идващите няколко седмици ще се види радикално друго отношение особено към това перо на клуба ", споделя Ганчев, като не става доста ясно какво " перо " засяга, отговорът евентуално ще пристигна на следващия ден.

До ексцентричния метод се стигна поради всеобщото неодобрение измежду последователите след изгубения край за Купата на България от " Левски ". Огромна част от проведените се заканиха, че ще бойкотират мачовете, до момента в който управлението не бъде заменено.

" Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите. Винаги са съгласувани. Тъй че тази опорка, не знам кой я пусна, да е жив и здрав… На всеки един треньор сме му споделили: тези и тези са вариантите. Избери си една - това ни е по джоба. "

Това бе във връзка изявленията на Стойчо Младенов при напускането му, че не е имал думата за селекцията.

" Клубът е над всичко. Над Гриша Ганчев ", декларира предприемачът.



" И разликата сред мен и един различен необут във футбола е, че при мен всичко не е непременно към този момент. Отдавна не е. Ако можем по състезателен път и по честния метод, без да пробиваме играчи на други тимове, без да купуваме цели тимове. Аз желая да си станем по естествения метод първенци, ние ще си станем по естествения метод.

Аз съм сигурен. Защото в спорта, когато си почтен към спорта, когато си почтен и се трудиш, няма метод да не се възнагради. Това е ситуацията, ще стане рано или късно ", споделя още Гриша Ганчев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР