ЦСКА-София приема днес Черно море на своя стадион Българска армия

...
ЦСКА-София приема днес Черно море на своя стадион Българска армия
Коментари Харесай

Ще се отразят ли проблемите на Армията на добрата форма на ЦСКА-София?

ЦСКА-София приема през днешния ден Черно море на своя стадион " Българска войска " в среща от 18-ия кръг на efbet Лига. Мачът е с начален час 17:30 часа и по всичко проличава, че ще бъде много любопитен. Домакините нямат право на неточност, в случай че желаят да продължат гонитбата с Лудогорец за първото място, само че варненци не са инцидентен тим и сигурно са способни да изненадат своя противник.

Големият въпрос, който всички си задават е, дали бурята, която се развихри по високите етажи на " Армията " в последните дни, ще се отрази и на представянето на тима? Както е известно, притежателят Гриша Ганчев заплаши, че ще спре издръжката на клуба. За момента не е ясно дали желанията на боса са съществени, само че обстановката в тима не е най-хубавата допустима преди толкоз значим мач.

А ЦСКА-София се намира в прелестна форма преди днешния конфликт. " Червените " са в серия от 7 следващи победи. От през днешния ден обаче отборът не може да разчита на своя голмайстор Али Соу който бе трансфериран в Ростов. Така че ще е забавно по какъв начин ще наподобява тима в негово неявяване и дали заместникът му Жорди Кайседо ще успее бързо да се сработи с новите си съотборници.

Черно море е на противоположния полюс. " Моряците " нямат победа към този момент три следващи мача в шампионата и ще желаят да спрат тази отрицателна серия. Играчите на Илиан Илиев са обичайно неуместен противник за " алените " и ще опитат още веднъж да основат проблеми на софиянци. Те към този момент измъкнаха тъждество 1:1 в първия конфликт на " Тича " през есента, а в този момент са окуражени да опитат даже да си тръгнат с трите точки.

Въпреки всичко ЦСКА-София си остава любимец преди мача. Статистиката сред двата отбора е мощно в интерес на " алените ", които имат 74 победи, 27 равенства и единствено 15 загуби в досегашните си конфликти с варненци. Така че столичани имат задоволително мотиви за самочувствие.

Домакините не могат да разчитат само на контузения Жеферсон. Треньорът Бруно Акрапович няма други проблеми и той евентуално ще пусне в игра Бусато на вратата и в отбрана Гълъбов, Матей и Занев. Юга и Тиаго ще работят в средата на терена, а Вион и Мазику ще стартират като халф-бекове. Пеняранда ще бъде в ролята на плеймейкър, а в офанзива ще си партнират Смоленски и Кайседо.

В състава на гостите имат значително проблеми с окомплектоване на състава си. В лазарета са Андраде, Енчев, Божилов и Иса. Така Илиан Илиев се чака да изведе на терена Дюлгеров на вратата и карето Попов, Димов, Дробаров и Панов в защита. Велев и Панайотов ще са опорни халфове, а Енрике и Вилела ще започват на крилата. В офанзива ще се разчита на Гомеш, а зад тила му ще го поддържа Илиев.

efbet Лига, 18 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ЦСКА: Бусато, Гълъбов, Матей, Занев, Вион, Мазику, Юга, Тиаго, Пеняранда, Смоленски, Кайседо

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Димов, Дробаров, Панов, Панайотов, Велев, Енрике, Илиев, Вилела, Гомеш

Стадион: " Българска войска ", София
Съдия: Радослав Гидженов
Начало: 17:30 часа

efbet Лига 18 кръг, събота 20 февруари  ЦСКА-София 17:30предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР