ЦСКА София приема Ботев Пд на Националния стадион Васил Левски

...
ЦСКА София приема Ботев Пд на Националния стадион Васил Левски
Коментари Харесай

ЦСКА посреща Ботев Пд при дебюта на новия си треньор Стамен Белчев

ЦСКА София приема Ботев Пд на Националния стадион " Васил Левски " от 19:00 часа в първа среща от полуфиналите на шампионата за Купата на България. " Армейците " са любимци, само че не беше от дълго време времето, когато " канарчетата " шокираха своя конкурент точно в тази фаза на надпреварата. Пловдивчани ще опитат да реализират добър резултат за реванша в Града под тепетата.

ЦСКА София е с нов треньор в лицето на Стамен Белчев, който ще направи още един дебют през днешния ден. Той размени на поста провалилия се Нестор Ел Маестро и застана отпред на " алените " за трети път.

Белчев евентуално ще направи някоя и друга смяна в състава, само че нищо грандиозно. Всички са в очакване експертът, който до скоро водеше дубъла на ЦСКА, да даде късмет за изява на някое от младите момчета. Илиян Антонов и Георги Чорбаджийски са с най-големи шансове, защото от много време упражняват с първия тим, само че момента не се разчиташе на тях от към този момент някогашния треньор. Сега ще е любопитно дали Белчев ще реши да заложи на някой от тях.

Иначе Мартин Стойчев претърпя сполучлива интервенция, което значи, че сезонът за него завърши. Все още не е ясно в какво положение са други двама българи - Иван Турицов и Християн Петров. За първия се приказва, че не играе, защото отхвърля да преподпише нов контракт, само че това на този стадий е непотвърдена информация.

В лагера на Ботев най-неприятното нещо за треньора ДУшан Керкез е травмата на Георги Николов. Нападателят е със скъсани кръстни връзки и менискус и ще претърпи интервенция в околните дни. До момента през сезона Николов води в голмайсторската листа на шампионата с 12 попадения.

Един от главните футболисти на отбора от Пловдив - Антоан Конте, е пред завръщане в игра. Стълбът в " жълто-черната " защита към този момент тренира наедно със своите съотборници. В същото време Янис Карабельов тренира с шина на ръката и до последно ще е под въпрос за борбата с " алените ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР