ЦСКА-София отново получи забрана за картотекиране на новите си играчи

...
ЦСКА-София отново получи забрана за картотекиране на новите си играчи
Коментари Харесай

БФС пак спусна забрана на ЦСКА-София

ЦСКА-София още веднъж получи възбрана за картотекиране на новите си играчи от дисциплинарната комисия на БФС. Този път - за неплатени задължения (размерът не се обявява) към Серджо Филипе Диас Рибейро и Франциско Морено Руано - още от времето на ЦСКА.

Това са следващи изгубени каузи във ФИФА и Спортният трибунал (КАС) в Лозана.

По-рано този месец притежателите на ЦСКА-София Гриша Ганчев и Юлиян Инджов заплатиха към 600 000 евро на Юнес Бенжелюн, като тогава възбраната бе вдигната.

Тогава почитателите събраха близо 400 хиляди лв., които се чака да бъдат употребявани в този момент, най-малко по този начин дадоха обещание от " Българска войска ".

Съобщението на БФС:

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Серджо Филипе Диас Рибейро от ПФК " ЦСКА-София " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ – ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " ЦСКА-София " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Франциско Морено Руано от ПФК " ЦСКА-София " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ – ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " ЦСКА-София " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР