ЦСКА-София обяви нов договор за партньорство. Той е със застрахователната

...
ЦСКА-София обяви нов договор за партньорство. Той е със застрахователната
Коментари Харесай

ЦСКА-София обяви договор със застрахователна компания, феновете ще могат да помагат финансово

ЦСКА-София разгласи нов контракт за партньорство. Той е със застрахователната компания " БУЛ ИНС ", като сериозен % от цената на застраховките ще влиза в бюджета на клуба.

Ето какво написаха " алените ":

" Армейци,

ЦСКА и застрахователно сдружение „ БУЛ ИНС “ АД подписаха контракт за партньорство. По силата на това съдействието армейските последователи ще употребяват отстъпка от 5% при подписване на застраховки във всички офиси на сдружението в страната. По този метод почитателите ще могат непосредствено да подкрепят финансово обичания си тим, защото сериозен % от цената на застраховките ще влиза в бюджета на клуба. ЗД „ Бул Инс “ АД предлага необятен избор на всевъзможни самостоятелни и групови застраховки, а отчисленията в интерес на ЦСКА ще варират от 10 до 40 %.

Всички искащи армейци ще разполагат със специфична карта, с която ще могат да употребяват застрахователните отстъпки. Картите, на които грее емблемата на клуба, могат към този момент да се получат във фенмагазина на стадион „ Българска войска “.

ВАЖНО! Отстъпките за всички типове застраховки са годни единствено и само, когато са подписани в офисите на ЗД " БУЛ ИНС " АД! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР