ЦСКА-София най-после се разигра и отнесе хитовия доскоро тим на

...
ЦСКА-София най-после се разигра и отнесе хитовия доскоро тим на
Коментари Харесай

ЦСКА-София отнесе Берое, след като подкрепи Петър Хубчев

ЦСКА-София най-сетне се разигра и отнесе хитовия до неотдавна отбор на " Берое ", формиран най-вече аржентинци - 3:0 в Стара Загора, в мач от осмия кръг на Първа лига. Головете осъществиха Дюкенс Назон, Тобиас Хайнц (преди почивката, като попадението на норвежеца бе следващ шедьовър) и Джонатан Линдсет.

" Червените " направиха два запаметяващи се жеста. Преди мача те излязоха със особено направени тениски с лика на някогашния национал Петър Хубчев, който се бори с тежка болест. Това заяви Стилян Петров по-рано тази седмица, а на фланелките беше изписано " С теб сме, ще победиш ". Хубчев е някогашен треньор на " Берое ", " Левски ", националния ни тим и така нататък

ЦСКА-София почете паметта на детето от Русе, което умря преди няколко дни поради гръмотевица, блъснала ненадейно на подготовка на " Дунав ". Момчето е било привърженик на " алените ". Те сложиха фланелка с неговото име и номер 10 на аварийна си пейка. 

Гостите бяха доста по-активни в самото начало и в границите на единствено две минути доближиха до две решителни попадения. В 18-ата минута Тобиас Хайнц центрира от ъглов удар и Амос Юга спря топката на Дюкенс Назон, който с заплатен удар вкара в мрежата.

Само две минути по-късно ЦСКА-София осъществя втори гол. Тобиас Хайнц стреля от границата на наказателното поле, топката се удари в напречната греда и падна зад голлинията за ново брилянтно осъществяване на халфа.

Гостите направиха още няколко рискови офанзиви, с които заплашиха " Берое ". В добавеното време на първата част можеха да отбележат и трети гол. Майкъл Естрада игра с глава след центриране в наказателното поле, само че ударът му не бе добър.

Секунди по-късно " Берое " пропусна преференциален късмет да се върне в дуела. Франсиско Политано стреля по посока вратата на столичани, само че Бусато мазета.

След почивката ЦСКА-София още веднъж имаше предимство. В 54-ата минута  Майкъл Естрада излезе самичък против вратаря, шутира, само че Родриго Ачинели избави.

В 63-тата " алените " направиха постепенна офанзива, а топката доближи до Тобиас Хайнц, който я продължи към Линдсет - 3:0.

" Берое " има 13 точки на четвърто място, до момента в който ЦСКА-София е с 12 на шеста позиция, само че има един изигран дуел по-малко. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР