ЦСКА - София направи мащабна селекция, включваща 10 попълнения, но

...
ЦСКА - София направи мащабна селекция, включваща 10 попълнения, но
Коментари Харесай

ЦСКА - София привлича още двама през зимата

ЦСКА - София направи огромна селекция, включваща 10 попълнения, само че няма да пасува на трансферния пазар и през зимата. " Червените " ще привлекат най-малко двама нови състезатели по време на паузата в шампионата, която този път е по-дълга от нормалното поради Мондиала в Катар, с които ще опитат да покачат класата на състава си.

Старши треньорът Саша Илич упорства най-много за взимането на централен бранител, който да е добър механически. Стилът, който сърбинът се пробва да наложи, е основан на повече подавания, като едно от условията е бранителите да вземат участие интензивно в изнасянето на топката. За момента обаче това не се получава и в играта на ЦСКА - София има прекалено много брак, подбуден от редица обикновени и непредизвикани неточности при пасовете.
 Новите в ЦСКА - София ще дебютират против Пирин Новите в ЦСКА - София ще дебютират против Пирин
Сръбският експерт желае и увеличение на нападателната мощност на тима. В последните си два турнирни мача ЦСКА - София бе извънредно слаб в нападателен проект, като през първото полувреме на дуела със Славия съвсем не сътвори проблеми на " бялата " защита, а в дербито с Левски обстановката в предни позиции бе напряко отчайваща. За пръв път от много време " алените " не разполагат с изявен голаджия, като изненадващо най-резултатният състезател в тима от началото на сезона е Гарсес. Специфичното при бразилеца е, че той номинално е крило, само че не има типичните за този пост характерности - пробивност, добър дрибъл и центриране.

В идната в неделя от 16:00 часа контрола против Септември (София) късмет да покаже какво може ще получи едно от новите попълнения - Марселиньо Кареасо. Колумбиецът бе притеглен в ЦСКА - София при започване на месеца и се чака да направи формален дебют при семейството на Пирин (Бл) на 3 октомври.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР