ЦСКА - София може да се сдобие с още едно

...
ЦСКА - София може да се сдобие с още едно
Коментари Харесай

ЦСКА - София поглежда към норвежец с български корени

ЦСКА - София може да се снабди с още едно ново попълнение от Норвегия. " Червените " демонстрират сериозен интерес към норвежеца с български корени Николай Якобсен Христов, написа Nettavisen.

Отборът на Саша Илич към този момент се снабди с двама футболисти от скандинавската страна - Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц. Първият бе притеглен на " Армията " през предишното лято, а Хайнц се причисли към тима тази зима.
 Официално: Големите промени са факт! Гриша Ганчев взе цялата власт на “Армията ” Официално: Големите промени са факт! Гриша Ганчев взе цялата власт на “Армията ”
Христов е на 22 години и играе като ляво крило, само че може да се подвизава и на върха на офанзивата. Той е част от норвежкия Гроруд, за който през 2022 година изигра 29 мача, само че не съумя да помогне на тима да остане във втора дивизия.

Според информацията, интерес към офанзивния футболист има и от други родни клубове, само че ЦСКА - София е с най-големи шансове. Трансферният прозорец в България затваря на 28 февруари, тъй че " алените " имат задоволително време да осъществят прехвърлянето.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР