ЦСКА-София има нова трансферна цел. Според словашкия журналист на свободна

...
ЦСКА-София има нова трансферна цел. Според словашкия журналист на свободна
Коментари Харесай

ЦСКА-София има нова трансферна цел

ЦСКА-София има нова трансферна цел. Според словашкия публицист на свободна процедура Лукаш Враблик това е Борис Секулич от Слован. Той е бранител, на 26 години. Става свободен сътрудник в края на месеца.

От ЦСКА-София са се свързали със Секулич, който е настоящ национал на Словакия с 2 участия тази година, и към този момент са му отправили предложение, като чакат отговор.

Новият треньор на " алените " Нестор Ел Маестро е чудесно осведомен с качествата на Секулич. През миналия сезон бранителят има 4 мача против водения от наставника на " алените " Спартак (Търнава).

Борис Секулич е младеж на белградския Земун, само че има словашки паспорт. В Слован той е съотборник с нашия национал Васил Божиков. Секулич е в гранда от Братислава от 2015 година насам и е бил съвсем неизменим титуляр във всеки един от сезоните си. Записал е 82 мача и 2 гола в локалния хайлайф. Има още 16 мача за Купата на Словакия и 13 участия в Лига Европа за отбора от Братислава. През миналия сезон е употребен главно като десен бек. Секулич е носил капитанската лента във всеки от 29-те си мача за състезание. Нещо повече - той попада в идеалните 11 на миналия шампионат в Словакия на позицията десен бек, написа " Тема Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР