ЦСКА-София има конкурент от Португалия за нападателя Мичел Дъглас (26

...
ЦСКА-София има конкурент от Португалия за нападателя Мичел Дъглас (26
Коментари Харесай

И португалци с оферта за желан от червените

ЦСКА-София има съперник от Португалия за нападателя Мичел Дъглас (26 г.). Медиите в Бразилия към този момент оповестиха, че " армейците " и Дъглас са се разбрали за 3-годишен контракт. В неделя вечерта обаче се появиха изявления, че Мичел може да премине на Пиринейския полуостров. Освен от ЦСКА-София той е получил предложение и от португалския първокласен Авеш, който приключи 13 от 18 тима през предишния сезон.

" Тема Спорт " твърди, че клубът на нападателя КСА пробва да контракти бартер с Авеш - бразилците желаят да привлекат бранителя Жорже Фелипе в подмяна на Дъглас.

Чия оферта ще одобри Мичел - на ЦСКА-София или на Авеш, остава отворен въпрос. Той има 14 мача и 5 гола за КСА Алгояно във втора бразилска дивизия тази година. Дъглас е характерен таран с добра физика и техника. Висок е 186 см, мощният му крайник е левият. Мичел е другар с Фернандо Каранга, като двамата са били съотборници през 2014-а в Боа Ешпорте.

Трябва да се означи, че за Дъглас ще би трябвало да бъде заплатена трансферна сума на КСА, защото има контракт до ноември тази година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР